22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Hentbol takımları galibiyete kilitlendi

Muratpaşa Belediyespor'un erkek ve bayan hentbol takımı, Cumartesi günü karşılaşacakları rakiplerini yenmeye kilitlendi.

Muratpaşa Belediyesi Erkek Hentbol Takımı, 15 Kasım Cumartesi günü saat 13'00'da, Aydın PTT Hentbol Takımı ile karşılaşacak.

Birinci ligdeki ilk maçlarına çok iyi hazırlandıklarını belirten takım antrenörü Mustafa Babacan, "Cumartesi günü Muratpaşa Belediyesi Spor ve Sergi Salonu'nda, Aydın PTT ile karşılaşacağız. İlk maç bizim için çok önemli. Rakibimizi yenerek lige galibiyetle başlamak istiyoruz. Tüm sporseverleri ilk maçımızda yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

Muratpaşa Belediyesi Spor ve Sergi Salonu'nda Cumartesi günü ilk maçına çıkacak olan Erkek Hentbol Takımı'ndan sonra aynı gün saat 15.00'da Bayan Hentbol Takımı rakibi Çankaya Belediyesi'ni ağırlayacak. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'ne karşı zorlu bir maç çıkaran ve sahadan galibiyetle ayrılan Muratpaşa Belediyesi Bayan Hentbol Takımı, galibiyet serisine Çankaya Belediyesi ile devam etmek istiyor.

Ligde 4. sırada bulunan ve şampiyonluk yarışında iddiasına devam eden Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, karşılaşmaya günde çift idmanla hazırlanıyor. Bayan Hentbol Takımı Antrenörleri Birol Ünsal ve Ayşen Yılmaz, "Takım olarak çok iyiyiz. Rakibimiz Çankaya Belediyesi'ni yenerek ligde üst sıralara tırmanmak istiyoruz" dedi. Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Birol Kaya, Cumartesi günü Spor ve Sergi Salonu'nda oynanacak Erkek ve Bayan Hentbol takımının maçlarına tüm sporseverleri davet etti.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 18:34:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?