1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Her gün yeni rekor kırıyor!

CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Akaydın, günde ‘300 kilometre’ yol yapıyor.

Yerel iktidarın belirlenmesine sayılı günler kala adaylar da çalışmalarına hız verdi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ‘tam gaz’ çalışmalarını sürdüren CHP’li Prof. Dr Mustafa Akaydın, gün içinde minumum 10 değişik programa katılıyor.

CHP milletvekillerinden ve il yönetim kurulu üyelerinden oluşan ekibiyle günde yaklaşık 300 kilometre yol yapıyor ve seçmenlerle buluşuyor. Her gün Antalya-Afyon mesafesi kadar yolculuk yapan Prof. Dr. Akaydın, Antalya’nın en ücra köşesindeki seçmenle buluşarak projelerini anlatıyor.

Aksu’dan Döşemealtı’na kadar Antalya’nın tüm ilçelerinde programlara katılan ve projelerini anlatan Akaydın, seçim çalışmalarının büyük bir kısmını Antalya’nın gelişen yüzü olarak adlandırılan Kepez, Aksu ve Döşemealtı bölgesinde sürdürüyor. CHP heyeti, esnaf ziyaretlerinden sivil roplum örgütleri ve hemşeri derneklerine kadar bir çok kurum ve kuruluşu da ziyaret ediyor. Antalyalılarla her zaman işbirliği içinde olacaklarını ifade eden Akaydın, ‘Bizim için mesafeler önemli değil, hizmet için tüm yolları aşacağız, her zaman halkla iç içe olacağız’ dedi.

Antalya’nın yoğunluk haritasını çıkarmayı amaçlayan Prof. Dr. Akaydın, battı çıktıları dünyaca ünlü ulaşım uzmanlarıyla mercek altına alacak ve ulaşım sorunlarını bilimsel yöntemlerle çözmeyi vaat ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 21:32:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?