16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Herford Caddesi tamamlanıyor

TÜRK-ALMAN DOSTLUĞUNUN SİMGESİ OLAN YOL

Manavgat Belediyesi 3 yıl önce imar yolu açılan, ancak yarım bırakılan Herford Caddesi’ni tamamlamak amacıyla başlattığı çalışmalar iki ay içinde bitiriyor.

Manavgat Belediyesi, Türk-Alman dostluğunun pekiştirilmesi amacıyla 3 yıl önce imar yolu açılıp temeli atılan ancak yarım bırakılan ‘Herford Caddesi’nin yapımını tamamlamak için çalışmalarına devam ediyor. Çevreyolu köprüsünden başlayarak Titreyengöl’deki Kazan Restoran kavşağına kadar devam eden 30 metrelik yol içerisinde mevcut kanalın üzerindeki köprü de yenilenecek.

İçinde 4 menfezli büyük bir köprünün bulunduğu caddenin açılması ile Manavgat’ın turizm bölgesi Titreyengöl’e bir adım daha yaklaşacağını belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Zamanında iki ülke kardeşliğinin pekiştirilmesi amacıyla imar yolu açılan ancak yarım bırakılan Herford Caddesi’nin bir an önce turizme açılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İçinde büyük bir köprünün de yapıldığı caddemizi 2 ay içinde tamamlayarak turizme açmayı planlıyoruz” dedi.

TÜRK-ALMAN DOSTLUĞUNUN SİMGESİ OLAN YOL
İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2010 Çarşamba 15:14:01
Güncelleme :2 Haziran 2010 Çarşamba 18:17:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?