22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

'Heyecanımızdan bir şey kaybetmedik!'

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Biz demokratik bir ülkede seçilmiş ve göreve getirilmiş bir iktidar partisi olarak işlerimizi yapmaya devam ediyoruz. Heyecanımızdan bir şey kaybetmedik" dedi.

1.Uluslararası Sağlık Turizm Kongresine katılmak üzere sabah saatlerinde Antalya'ya gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, kongre öncesi gazetecilerin partisine yönelik Yargıtay Başsavcılığı'nın "Laikliğe aykırı fiillerin odağı haline geldiği" gerekçesiyle açtığı kapatma davasıyla ilgili soruları yanıtladı. Bakan Akdağ, "Arkadaşlar ben sizi sağlık turizmiyle ilgili bir şeyler soracaksınız sandım. Hep aynı konuyu konuşursak yanlış bir şey yapmış oluruz. Partimizin yetkili kurumları toplandı ve söylenmesi gereken en güzel şeyleri söylediler" dedi.

Akdağ, "Biz demokratik bir ülkede seçilmiş ve göreve getirilmiş bir iktidar parti olarak işlerimizi yapmaya devam ediyoruz. Heyecanımızdan bir şey kaybetmeden. Bugün Antalya'da sağlık turizmi ile ilgili toplantıdayız. Dün akşam 81 ilden gelen hekimlerle tıp bayramını kutladık. Bu ülkede yapacak çok işimiz var. Kaybedecek zamanımız yok. İşlerimizi yapmaya büyük bir dikkat ve özenle yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2008 Cumartesi 12:42:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?