21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Hilmi Şahballı'dan türkü ziyafeti

Kepez Belediyesi’nin 3. Ramazan Şenliği’nde, eğlence coşkusu Halk Ozanı Hilmi Şahballı konseri ile devam etti. Binlerce Kepezli, Halk Ozanı’nın türküleriyle, keyifli bir Ramazan akşamı yaşadı.

Binlerce Kepezli, Kepez Belediyespor Tesisleri’nde kurulan 3. Ramazan Şenliği’nde, orucunu açıyor, alışverişini yapıyor, kültürel, sanatsal etkinliklerle ve lunaparkta eğleniyor.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner de Ramazan ayının ilk gününden itibaren şenlik alanına gelerek, ilçe halkıyla Ramazan’ın, coşkusunu, sevincini paylaşıyor. 3. Ramazan Şenliği ile ilçe halkı, yıllardır özlemini çektikleri ünlü sanatçıların konserlerini Kepez’de izlemenin sevincini yaşıyor. 3. Ramazan Şenliği’nde, şu ana kadar İsmail YK, Murat Başaran, Hasan Yılmaz ve Uğur Işılak konser verdi.

Kepez’de konser coşkusu Halk Ozanı Hilmi Şahballı ile devam etti. Şahballı, kendi eserlerinden oluşan türküleriyle, konser alanını dolduran binlerce Kepezliye türkü ziyafeti verdi. Ünlü Halk Ozanı, söylediği türkülerle, okuduğu şiirlerle birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Recep Mavi de, verdiği konserden dolayı Şahballı’ya, plaketle teşekkür etti. 3. Ramazan Şenliği’nde konser coşkusu, Ramazan Bayramı’nda, Mahmut Tuncer’le ve Sinan Özen’le devam edecek.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2008 Pazartesi 12:20:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?