7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Hırsızın rüyası gerçek oldu

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde kleptomani (çalma hastalığı) hastası olduğu ileri sürülen zanlının rüyası gerçek oldu. Polis, uykuda yakaladığı zanlının evinin kapısını çaldı. Uyku sersemi kapıyı açan zanlı, "Sizi az önce rüyamda gördüm, beni yakalıyordunuz. Bu gerçek olamaz" dedi. 

Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, aldığı bir ihbarı değerlendirerek hırsızlık zanlısı H.M.Ö.'nün (36) peşine düştü. Saray Mahallesi'nde bir evde yaşadığı öğrenilen zanlı için polis, arama kararı çıkartıp evine baskın yaptı. Alanya'da 1 hafta içinde girdiği işyerlerinden toplam 43 parça elektronik eşya ve giysi çaldığı iddia edilen şahsın, çaldığı eşyaları satmak istediği kişinin ihbarı ile yakalandığı kaydedildi. Zanlı uykuda iken polis, evine baskın düzenledi. Gözlerini açtığında karşısında polisleri gören uyku sersemi şahıs şok oldu ve polislere, "Sizi az önce rüyamda gördüm, beni yakalıyordunuz. Bu gerçek olamaz" dedi. Ele geçirilen çalıntı malzemeler ve 1 adet av silahına polis tarafından el konuldu. 

Zanlının İstanbul Beşiktaş'ta 3 ayrı hırsızlık suçu işlediği ve bu suçlar nedeniyle hakkında 2 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ve 2003 yılından itibaren de asker firarisi olarak arandığı ortaya çıktı. Sağlık kontrolünden geçirilen zanlı adliyeye sevk edildi.
iha
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2007 Cumartesi 18:54:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?