21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Hırsızlar alarma takıldı

Antalya'nın Serik ilçesinde bir bakkal dükkanına sigara çalmak amacıyla giren hırsızlar güvenlik alarmına takıldılar.

Olay saat 04:00 sıralarında Serik'in Kürüş Mahallesi'nde bulunan Demir Market'te meydana geldi. Sigara çalmak amacıyla içeri giren hırsızlar, güvenlik alarmının bakkal sahibini uyandırmasıyla amaçlarına ulaşamadan yaya olarak kaçtı. Hırsızların geldikleri 07 YN 850 plakalı Kartal marka otomobilde yapılan aramada başka bir marketten çalıntı olduğu anlaşılan sigara ve içkilerle birlikte kapı kilitlerini kırmakta kullanılan tel makası bulundu. Polis yetkililerin yaptığı araştırmada otomobilinde çalıntı olduğu ortaya çıktı.

Bakkal sahibi Mevlüt Demir, iki ay önce bakkal dükkanından yine hırsızlar tarafından sigaralarının çalındığını belirterek; "İlk hırsızlığın ardından dükkana alarm taktırdım. Gece uyurken bir anda alarm çalmaya köpekler havlamaya başladı. Hırsızlar 3 kişiydi. Birisi kapıda gözcülük yaparken diğerleri içeride sigaraları çuvala dolduruyorlarmış. Beni görür görmez kaçarak uzaklaştılar. Dükkanın kilidini tel makasıyla keserek kapıyı açmışlar" dedi. Hırsızların geldiği aracı da bakkal dükkanının önünde bırakarak kaçtıklarını belirten Demir; "Arabanın arka koltuğu başka bir yerden çaldıkları sigara ve içkilerle dolu" diye konuştu.

Olayla ilgili tahkikata başlayan polisin hırsızlık zanlılarının parmak izlerini bulduğu ve soruşturmayı çok yönlü sürdürdüğü bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2008 Cuma 11:46:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?