1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

'Hizmet aşkımız engellenemez'

Çalkaya Belediye Başkanı Veli Atik, içindeki hizmet aşkını kimsenin engellemesine izin vermeyeceklerini söyledi. Çalkaya dışındaki bölgelerin hizmete aç olduğunu kaydeden Başkan Atik, yeni dönemde her yere eşit hizmet anlayışını sürdüreceklerini kaydetti.

Saadet Partisi Aksu Belediye Başkan adayı ve Çalkaya Belediye Başkanı Veli Atik, mahalle ve ev ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Sadece Çalkaya’da değil, Pınarlı, Aksu ve Yurtpınarda da ziyaretlerini devam ettiren Atik’i başkanları olarak görmek istediklerini belirten Aksu ilçesi halkı “Artık yeter bizler de hizmet almak istiyoruz” diye yakındı. Başkan Atik de 29 Mart’tan sonraki süreçte herkese eşit hizmet sözü verirken “Gerçek belediyeciliği siz 30 Mart’tan sonra görün” dedi.

Çalkaya Belediye Başkanı Veli Atik, Güzelyurt Mahallesi’nde yaptığı toplantıda; “Bizler geçim sıkıntısı nedeniyle zor şartlarda yaşayan halkımızın sırtına bir kat daha yük yüklemek istemiyoruz. Aksine sırtlarındaki yükü hafifletmek istiyoruz. İşte vatandaşımızın sırtındaki en büyük kambur 2B sorunu. Bizler bugüne kadar laf üretmedik. Konuşmaktan çok çalışmayı kendimize iş edindik. Hala bazıları çıkıp 2B konusunda halkı kandırmaya çalışıyor. Çıkan 2B yasası kesinlikle halkın yararına değildir. Ancak bizler belediye olarak bu sorunu çözerek hak sahiplerine hak ettikleri arsalarını, evlerini geri verme sözü veriyoruz” şeklinde konuştu.
(ÇY-Y)
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 13:16:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?