7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Hollandalı çift Antalya'da öldürüldü

Antalya'nın Yeşilbayır Beldesi'nde yaşayan Hollandalı Ann (71) ve Robert (79) Klaarmond çifti, yaşadıkları villada başlarından vurularak öldürülmüş halde bulundu.


Hollanda uyruklu Ann (71) ve Robert (79) Klaarmond çiftinin evlerinden gelen koku üzerine, Jandarma ekipleri binanın kapısını kırarak içeri girdi. Evde yapılan aramada çiftin öldürülmüş olduğu tespit edildi. Ann Klaarmond villanın salonunda, eşi Robert Klaarmond ise bodrum katındaki otoparkta, aracının yanında başlarından tabanca ya da av tüfeğiyle vurulmuş olarak bulundu.


Makine mühendisi Robert Klaarmond ile anaokulu öğretmenliğinden emekli olan eşi Ann Klaarmond'un, 1996 yılında Yeşilbayır'ın Duacı Köyü sınırındaki arsayı satın aldığı, yaklaşık 3 yıl önce buraya villa yaptırdıkları belirlendi. Antalya'da oturma izni alıp 3 yıldır burada yaşadıkları tespit edilen yaşlı çiftin villalarına teras kat eklettikleri ve bir süredir evde tadilat yapıldığı bildirildi.

Çiftin villasında birkaç ay önce hırsızlık olayı yaşandığı ve çiftin yüklü miktarda parasının çalındığı öğrenildi. İlk belirlemelere göre Hollandalı çiftin 5-6 gün önce öldürüldüğü tahmin ediliyor. Jandarma, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Yaşlı çiftin cesetleri, otopsi yapılmak üzere Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İha
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2007 Perşembe 06:33:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?