1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Hollandalı turiste kapkaç şoku!

Antalya'ya, ailesiyle birlikte tatile gelen Hollandalı turist, 5 yıldızlı otel önünde kapkaça uğradı. Hollandalı turist olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadı.

Antalya'da ailesiyle birlikte tatil yapan 60 yaşındaki Wineveden Hadert Dijustra, Fevzi Çakmak Caddesi'ndeki konakladığı 5 yıldızlı otelin çıkışında kapkaça uğradı. Plakası kağıtla kapatılan motosiklete binen iki kapkaç zanlısı, kentin göbeğinde güpegündüz turistin boynundaki dört kolyeyi kopartarak aldı.

Sinir krizleri geçirerek bağırmaya başlayan Wineveden Hadert Dijustra'yı ailesi ve çevrede bulunan vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. Olayın şoku ile yeniden otele dönen Wineveden Hadert Dijustra'nın bir yakını olan Miranda Den Hadert, bir talihsizlik yaşadıklarını söyledi.Olay anında motosikletin kendilerine aniden yaklaştığını belirten Miranda Den Hadert, "Aniden önümüzde durup Wineveden Hadert Dijustra'nın boynunda bulunan zincirleri kopartıp kaçtı. Ne yapacağımızı bilemedik. Olaydan sonra da şoka girdik" dedi.

Kendilerine orada bulunanların yardım ettiğini anlatan Miranda den Hadert, "Başımıza bu olay gelmiş olsa bile Türkiye'yi ve insanlarını çok seviyorum" diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, motosikletli iki zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2009 Pazartesi 17:14:20
Güncelleme :3 Ağustos 2009 Pazartesi 17:21:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?