1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Hollandalı turistlere çanta şoku

Antalya’nın Manavgat ilçesinde tatil yapan Hollandalı aile, içinde 2 bin 590 Avro, pasaport ve kredi kartlarının bulunduğu çantayı pazar tezgahında unutunca, soluğu polis merkezinde aldı.

Durumu bildirmek için geldikleri polis merkezinde çantalarına kavuşan Hollandalı aile büyük sevinç yaşadı.

Antalya’nın Manavgat ilçesi Çolaklı beldesinde Hollandalı Ewad Günter Frey, eşi Wudge Jantge Jansen Frey ve kızı Annika Frey ile pazarı gezerken, içinde 2 bin 590 Avro, pasaport ve kredi kartlarının bulunduğu çantayı alışverişe dalıp bir tezgahta unuttu. Pazarı gezmeye devam eden turist aile, çantanın olmadığını fark edince soluğu Şelale Polis Merkezi’nde aldı.

Durumu bildirmek ve tutanak tutturmak için polis merkezine gelen Hollandalı aile burada hiç beklemedikleri bir sürprizle karşılaştı. Çantanın unutulduğu tezgahın sahibi pazarcı Ali Deniz’in zabıtaya teslim ettiği çanta, polis merkezinde Hollandalı aileye teslim edildi.

Çantaya kavuşan Ewad Günter Frey, “Alışveriş yapmak için Manavgat perşembe pazarına geldik. Bir tezgahtan alışveriş yaptık. Çantayı unuttuğumuzu fark etmedik. Aradan bir süre geçtikten sonra çantamın olmadığını anladım. Hemen en yakın polis merkezine geldik. Çanta ise zabıta tarafından bizden önce polis merkezine getirilmiş. Çok sevindik. Herkese teşekkür ederiz” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2009 Cuma 13:42:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?