22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Hüner Coşkuner coşturdu

HÜNER COŞKUNER ANTALYALILARI COŞTURDU

Türk Sanat Müziği'nin güçlü sesi Hüner Coşkuner, Antalya'nın Kemer Belediyesi tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde konser verdi.

Kemer Belediye Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Bayramı nedeniyle önce kortej düzenlendi.

PTT önünden başlayan korteje Kemer Kaymakamı Bayramali Köse, Belediye Başkanı Mustafa Gül, protokol ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Mehteran ve bando takımı eşliğinde ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle yürüyen grup, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla yürüyüşü tamamladı.

Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine Kemer'deki oteller de katıldı. Liman Caddesi'nde değişik noktalarda vatandaşlara yiyecek ve

içecek servisi yapıldı. Program, Hüner Coşkuner konseri ile devam etti. Çınarlı Kavşağı'nı dolduran binlerce hayranına Atatürk'ün sevdiği şarkıları seslendiren ünlü sanatçı, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.

Hüner Coşkuner, Kemer'i çok sevdiğini, gelecek yaz dönemini Kemer'de geçireceğini belirterek, böyle anlamlı bir günde konser vermekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Coşkuner, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'e teşekkür ederek, "Böyle anlamlı bir günde beni davet ettikleri için teşekkür ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2010 Cumartesi 11:32:05
Güncelleme :30 Ekim 2010 Cumartesi 12:44:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?