21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Hurda hırsızları yakalandı

Hurda demir ve benzeri malları çalındığı ihbarını alan Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları gece denetlemeleri sırasında hırsızları yakaladı. Sanayideki bir dükkandan para kasası çalan ve kaçmak isterken polise yakalanan 2 kişi, Alınan ifadelerinde suçlarını itiraf ettiler. Yakalanan M.T. ve Y.D., malların yerini sanayide çırak olarak çalışan F.K. isimli çocuğun gündüzleri yaptığı ön tespitle belirlediklerini, malları da yine hırsızlık yoluyla temin ettikleri kamyonetlere gece yükleyerek çaldıklarını söylediler.

Hırsızların ifadeleri doğrultusunda harekete geçen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çalınacak malların tespitini yapan F.K.’yi, çalıştığı dükkanda yakalayarak gözaltına aldı. Hurda hırsızları çaldıkları malları A.T., S.T. ve S.Y. isimli şahıslara sattıklarını belirtmeleri üzerine polis, bu 3 kişiyi de çalıştıkları yerlerde yakalayarak gözaltına aldı. Sanayi Sitesi’nden hurda malzemeleri çalan ve çalıntı malları satın aldıkları tespit edilen 6 kişi, Hırsızlık Büro Amirliği’nde alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildiler.

Polis, hırsızların bu zamana kadar çaldıkları hurda malların 70 milyar lira değerinde olduğunu belirlerken, ele geçirilen çalıntı mallar sahiplerine teslim edildi.

ANTALYA (İHA) -
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2004 Perşembe 09:45:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?