1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Huzurevi sakinlerine diş muayenesi

Yardıma muhtaç yaşlıları koruma derneği (YAKODER) Huzurevi sakinleri İnterdentalia Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde genel diş kontrolünden geçti.

Muratpaşa Belediyesi ve bir çok gönüllü şahıs ve kurum tarafından desteklenen Güvenlik mahallesinde bulunan YAKODER bünyesindeki huzurevi sakinlerini genel ağız ve diş sağlığı kontrollerinin yaptırılması için Lara da bulunan İnterdentalia Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde genel diş kontrolünden geçti.

Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Doktorları tarafından huzurevi sakinlerine kontrolleri sırasında ağız bakımı ve sağlıklı protez kullanımı konularında bilgiler verildi.
YAKODER Başkanı Fatma Karataş, kimsesiz yaşlılarımıza sahip çıkılması ve yardım eli uzatılması gerektiğinin altını çizerken bu projede desteklerini esirgemeyen İnterdentalia Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yetkilisi Rüya Yarız’a plaket ve çiçek takdim etti.

Ayrıca birçok sağlık kuruluşunu da İnterdentalia gibi taleplerine cevap vermeleri konusunda duyarlı olmaya davet etti.Sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde bu olaya imza attıklarını belirten İnterdentalia Klinik yetkilisi Rüya Yarız ise yine böyle çeşitli yardıma muhtaç kurumlardan gelecek talepleri değerlendireceklerini söyledi

İHA
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2009 Çarşamba 18:40:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?