22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Huzurevinde yeni düzenleme

HUZUREVİNDE YENİ DÜZENLEME

Muratpaşa Belediyesi Güvenlik Mahallesi'nde 5 katlı bir binada yaşlılara barınmadan sağlığa kadar her tür hizmeti verdiği Yaşlı Koruma Evi'ni yasal gereklilikleri dikkate alarak yeniden düzenliyor.

Muratpaşa Belediyesi, daha önce Yaşlıları Koruma Derneği (YAKODER) ile birlikte yürüttüğü çalışmayı, bundan böyle tek kurum olarak Muratpaşa Belediyesi Huzurevi adı altında yürütecek. Muratpaşa Belediyesi Huzurevi’nde uzman sağlık personeli, sosyal hizmet görevlileri ve belediye personeli hizmet verecek.

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Muratpaşa Belediyesi Huzurevi’ni ziyaret ederek yaşanan gelişmeleri ve önümüzde süreçte uygulanacak yeni düzenlemeleri yaşlılara anlattı. Başkan Evcilmen, “Aklınızda soru işareti kalmasın. Biz burayı siz değerli büyüklerimiz huzur bulsun, rahat etsin diye açtık. Mevcut personeli koruduğumuz gibi hemşire sayısı başta olmak üzere personel sayısını artıracağız. Daha iyi beslenmeniz, daha iyi bakım ve hizmet görmeniz için gerekli düzenlemeleri yapacağız. Siz huzur içinde yaşamınızı sürdürün. Herşey çok daha iyi olacak” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2010 Salı 15:21:05
Güncelleme :17 Ağustos 2010 Salı 15:33:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?