15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

İbradi'de ‘huzur toplantısı’

İBRADİ EMNİYETİ’NDEN ‘HUZUR TOPLANTISI’

İbradı İlçe Emniyet Amirliği vatandaşlar ile biraraya gelerek ‘Huzur Toplantısı’ yaptı.

İbradı Belediyesi’ne ait düğün salonunda gerçekleştirilen toplantıya İlçe Kaymakamı Atay Uslu, Belediye Başkanı Muharrem Kaya, Jandarma Bölük Komutanı Mahir Alagöz, Emniyet Amiri Gürcan Alev, mahalle muhtarları, esnaf ve vatandaşlar katıldı. Toplantıda İlçe Emniyet Amiri Gürcan Alev ve Polis Merkezi Amiri Komiser Ferhat Demiriz, ilçeye yeni kurulan MOBESE, okul polisi ve komşu kollama sistemleri ile ilgili bilgi verdi.

İlçe Emniyet Amiri Gürcan Alev, “İlçemizde hiçbir hırsızlık olayının yaşanmaması bizler için oldukça sevindirici.İlçe, yeni kurulan MOBESE sistemi sayesinde daha da güvenli olacak

En küçük bir olayda ihbarda bulunulması halinde, ekipler.5 dakika içersinde olay yerine ulaşıyor. Huzur için 24 saat görev başındayız” dedi.

İbradı Kaymakamı Atay Uslu ise MOBESE kameraları ile ilçede huzur ve güvenin arttığını belirterek, “İlçemizde polisin başarılı olması gerçekten sevindirici.Vatandaşlar olarak polise desteğinizi esirgemeyin ve her konuyu polisle paylaşın” diye konuştu.

‘Huzur Toplantısı’nın sonunda vatandaşlar İlçe Emniyet Amiri Gürcan Alev'e hiçbir hırsızlık olayının olmaması nedeniyle alkışlarla teşekkür etti.

İBRADİ EMNİYETİ’NDEN ‘HUZUR TOPLANTISI’
İBRADİ EMNİYETİ’NDEN ‘HUZUR TOPLANTISI’
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2010 Pazartesi 10:49:01
Güncelleme :22 Mart 2010 Pazartesi 13:20:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?