22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

İçki keyfi hastanede bitti

Polis, vatandaş ve ilk yardım ekibinden oluşan kurtarma timi köprüde alkol içerken kumsala düşen bir kişiyi 200 metre sedyede taşıdıktan sonra zorlu merdiven basamaklarını çıkarak ambulansa bindirdi.

Antalya'nın Konyaaltı sahilinde bulunan Boğaçayı Köprüsü üzerinde denize bakarak alkol içen Hasan Kömür (42) dengesini kaybederek demir parmaklıklar üzerinden kumsala düştü. Yaklaşık 10 metre yükseklikten sahile düşen Kömür'ün yardım çığlıklarını duyan vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri Kömür'e ilk müdahaleyi kumsalda yaptı.

Düşmenin etkisiyle beli kırıldığı belirlenen Kömür'ü sağlık ekipleri zorlukla sedyeye yatırdı. Kumsalda sedyeyi taşıyamayan sağlık ekipleri Kömür'ün ambulansa götürülmesi için vatandaşlardan yardım istedi. Polis, vatandaş ve sağlık ekipleri kumsalda 200 metre yürüyerek sedye üzerindeki yaralı Kömür'ü taşıdı.

Kumsalda gerçekleşen zorlu yürüyüş sonrası kurtarma ekibi son olarak dik ve yüksek merdiven basamaklarını çıkarak yaralı Kömür'ü yolda bekleyen ambulansa bindirdi. Ambulans ile Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Kömür'ün hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2008 Cumartesi 09:42:29
Güncelleme :29 Kasım 2008 Cumartesi 09:49:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?