22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

İftarda kendi balığını kendin tut

İFTARDA KENDİ BALIĞINI KENDİN TUT

Antalya'nın Kemer İlçesinde doğanın tüm güzelliklerinin titizlikle korunduğu Ulupınar'da bulunan Şelale Restoran, Ramazan ayında iftar yemeklerinde vatandaşlara kendi tuttukları balıkları servis edecek.

Antalya'nın Kemer ilçesinde doğanın tüm güzelliklerinin korunduğu Ulupınar'da bulunan Şelale Restoran'da yerli ve yabancı turistlere kendi tuttukları balıklar servis ediliyor.

Konukların bu özel zevki yaşayabilmeleri için özel olarak göletler hazırlanırken, Ulupınar'a salınan alabalıklar konukların avı oluyor. Yerli yabancı turistler Şelale Restoran'a gelirken, balık tutma heyecanını yaşamadan da gitmiyor. Özellikle Rus turistlerin ilgi gösterdiği balık tutma aktiviteleri renkli görüntülere de sahne oluyor.

Şelale Restoran'ın sahibi Doğan Akkale, "Gelen misafirlerimiz şelale ve muhteşem çınar ağaçlarını seyrederek Ulupınar deresine yerleştirilmiş masalarımızda ayaklarını derenin serin sularına bırakırken yemeklerinin tadını çıkarıyorlar. Ayrıca 'Kendin tut, kendin pişir, kendin ye' 'balık tutma aktivitesi' de turistlerin ilgisi ile karşılaşıyor. Rus müşterilerimiz balık tutma heyecanını en çok yaşamak isteyen grupların başında geliyor. Misafirlerimiz kendi tuttukları canlı alabalıkları taze olarak yeme şansına sahipler"dedi.

RAMAZAN AYINDA DA DEVAM EDECEK

Şelale Restoran'ın Antalya'ya 70 kilometre uzaklıkta, eşsiz doğal güzellikle içerisindeki Ulupınar'da deneyimli ve seçkin kadrosuyla hizmet veridiğini söyleyen Akkale, "Doğanın tüm güzelliklerinin titizlikle korunduğu restoranımızda Ramazan ayı boyunca da balık tutma aktivitesi devam edecek. Konuklarımızın iftar sofralarını kendi tuttukları balıklar süsleyecek" diye konuştu.

İFTARDA KENDİ BALIĞINI KENDİN TUT
İFTARDA KENDİ BALIĞINI KENDİN TUT
İFTARDA KENDİ BALIĞINI KENDİN TUT
İFTARDA KENDİ BALIĞINI KENDİN TUT
İFTARDA KENDİ BALIĞINI KENDİN TUT
İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2011 Salı 16:37:04
Güncelleme :26 Temmuz 2011 Salı 16:54:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?