21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

İftarını gecekonduda açtı

Ramazan’ın ilk orucunu iftar çadırında açan Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, gecekondulara iftar ziyaretinde bulunmaya başladı. Fatih Mahallesi’nde tek odalı bir gecekonduda yaşayan Hüseyin Çetin’e misafir olan Öner, ev halkıyla birlikte yer sofrasında orucunu açtı. 

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, sevgi ve hoş görünün en güzel yaşandığı Ramazan ayını bölge sakinleriyle birlikte yaşıyor. Ramazanın ilk orucunu iftar çadırında açan Öner, mahallelere iftar ziyaretinde bulunuyor. Ramazan boyunca her gün bir evde orucunu açacak olan Başkan Öner, ihtiyaç sahibi ailelerin evlerini ziyaret ediyor. Öner, Fatih Mahallesi’nde gecekonduda oturan Hüseyin Çetin’in evine, Meclis Üyesi Zeki Çivik, Mahalle Muhtarı Mehmet Topal ile birlikte misafir oldu. Öner, aile bireyleriyle birlikte yer sofrasında orucunu açtı. Erdal Öner, daha sonra otelde çalışan ve biri bedensel engelli iki çocuğu ile tek odalı bir gecekonduda yaşayan Çetin ailesinin sorunlarını dinledi. Başkan Erdal Öner, Bolu’dan göç eden ve depremzede olan Çetin ailesinin diğer gereksinimlerini de karşıladı.
Fatih Mahallesi’ndeki iftar ziyaretlerini devam eden Erdal Öner, 3442 Sokakta oturan ve trafik kazası sonrası yatalak olan Abdurrahman Öztürk’ün evine de konuk oldu. Ev halkının sorunlarını dinleyen Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Öztürk ailesinin ihtiyaçlarını da karşıladı. 

Ramazan ayında dayanışma ve paylaşma duygularını ihtiyaç sahibi ailelerle birlikte yaşamak için ev ziyaretlerinde bulunduğunu belirten Başkan Öner; Ramazan ayı boyunca her gün bir evi ziyaret edeceğiz. Ev halkının sorunlarını dinleyeceğiz, ihtiyaçlarını gidereceğiz” dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2006 Çarşamba 17:24:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kemal akan IP: 85.96.132.xxx Tarih : 2.10.2006 11:39:22
ya ayıptır yaa insanların onuruyla şefefiyle oynamayın ne olur hiç anlamazmısınızki ibadetin makbul olanı gizli olanıdır sırf çıkar sağlamak ve bir dönem daha başkanlık yapmak yükseklere tırmanmak için o tertemiz duyguları ile sizlere kapı açan insanları basamak yaparak çıkmayın eğer sizler de o insanlar kadar temiz ve safsanız ben sadece ramazan ayı değil diğer aylardada sizi o gecekondu diye aşağaladığınız insanların yanında görmek istiyorum