1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

İhtara uymadı canından oldu

Manavgat ilçesinde kontrol yapan polisin dur ihtarına uymayan bir otomobil sebze yüklü kamyona çarptı. Kazada, otomobilde bulunan 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Kaza dün gece meydana geldi. Aşağı Hisar Mahallesi Hisar Caddesinde kontrol yapan polisler şüpheli gördükleri 07 LM 854 plaklı otomobili durması için uyardı.

Polisin "dur" ihbarına uymayarak hızla ara sokaklara giren otomobil Hisar Caddesi'nden Demokrasi Bulvarı'na doğru giderken Perşembe pazarından çıkan Muharrem Ş. yönetimindeki 07 JP 856 sebze yüklü kamyona çarptı.

Kazada, otomobil sürücüsü Yusuf Duran (19) ile ön koltukta oturan Mehmet Ali Kaya (19) araçta sıkıştı. Olay yerine gelen polisler ve yardıma koşan vatandaşlar araçta sıkışan iki genci kurtarmak için seferber oldu. İtfaiye ekipleri kesici aletlerle Yusuf Duran ve Mehmet Ali Kaya'yı sıkıştıkları yerden kurtardı.

Yaklaşık 15 dakika kurtarılmayı bekleyen iki genç, ilk yardım ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından araçta bulunan hafif yaralı Yavuz Çil (19) ve Barış Özkara (17) ile birlikte Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazada ağır yaralanan Mehmet Ali Kaya, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Otomobilin şoför koltuğunun altında boş bira şişesine rastlanırken, otomobilde bulunan gençlerin alkollü olup olmadıkları hastanede yapılan incelemede belli olacak.

Kamyon şoförü Muharrem Ş. ise hastanede yapılan kontrolün ardından ifadesi alınmak üzere Şelale Polis Merkezi'ne götürüldü.
 

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2009 Perşembe 13:08:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?