1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

İki ayrı trafik kazası: 1 ölü, 6 yaralı

Antalya'da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında, 1 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı.
Antalya kent merkezinden Kepez istikametine giden Ramazan Yetik idaresindeki 07 BED 61 plakalı otomobil, yağmurdan dolayı kayganlaşan virajda takla atarak varyantlardan alt yola düştü.

 Hurdaya dönen otomobilde sıkışan Ramazan Yetik, kaza yerinde hayatını kaybetti. Yetik'in, Telekom Müdürlüğü'nde kiralanan otomobilde bir günlüğüne 'emaneten' çalıştığı belirtildi.

Telekom Müdürlüğü'nde görevli Yılmaz Özdamar ile Azmi Aldemir de hastaneye kaldırıldı.

DİĞER KAZA

Antalya-Kemer karayolunda meydana gelen trafik kazasında ise Abdulbaki Aru'nun kullandığı 07 AZT 23 plakalı otobüs, Akyarlar Tüneli yakınlarında Hüseyin Ervural'ın kullandığı 07 CNJ 32 plakalı kamyonetle, kamyonet de çarpmanın etkisiyle önünde seyreden Ömer Şahin'in kullandığı 07 CEB 45 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada yaralanan otobüs sürücüsü Abdulbaki Aru, otobüste yolcu olarak bulunan Nuriye Yeşil ve otomobil sürücüsü Ömer Şahin ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kamyonette sıkışan sürücü Hüseyin Ervural ise itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarıldı. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen Ervural'ın sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 14:53:36
Güncelleme :6 Nisan 2009 Pazartesi 15:01:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MİSAFİR IP: 78.164.227.xxx Tarih : 6.04.2009 15:23:25

kazada ölen şoför arkadaşımıza rahmet ailesine başsağlığı ayrıca yaralı olan mesai arkadaşlarımada acil şifalar diliyorum,kadere bak emaneten al ve kazada ölen arkadaşamızın alın yazısı böyle yazılmış mekanı cennet olsun