7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

İki çocuk annesi banyoda intihar etti

Antalya'da 2 çocuk annesi ev hanımı H.K., veda mektubu yazarak kafasına silah sıkıp banyoda intihar etti.

Annelerinin öldüğünü bilmeyen 2 ve 4 yaşlarında 2 kardeş ise polislerin eldivenlerini balon yaparak oyun oynadılar. 

Olay, Antalya'nın Üçgen Mahallesi'nde bir evde meydana geldi. İki çocuk annesi 30 yaşındaki H.K., bir veda mektubu yazarak evlerinin banyosunda kafasına silahla tek el ateş edip intihar etti.

Silah sesini duyan oğulları 2 yaşındaki İ.K ile 4 yaşındaki K.K. banyoda annelerinin cesediyle karşılaştılar. Annelerinin öldüğünü bilmeyen çocuklar oyunlarına devam ettiler. Silah sesini duyan komşuların çağırdığı polisler ise geldiğinde kadının cesediyle karşılaştı. Polis olay yerinde incelemede bulunurken annelerinin öldüğünden habersiz 2 çocuk polislerin eldivenlerini balon yaparak oyun oynadılar. Polisin yanından ayrılmayan 2 kardeş, "Televizyon izliyorduk. Silah sesi duyduk, hiç korkmadık" dediler. 

İntihar eden kadının banyoda bulunan "vasiyetim" başlıklı annesine seslendiği mektubunda şunları dediği görüldü: "Sizi utandıracak bir şey yapmadım. 6 yıldır evliyim hiç huzur bulamadım. Boşanmayı düşündüm ama çocuklarımdan ayrılmayı göze alamadım. Ne yapsam yapmasam artık doğru düşünemiyorum. Çok bunaldım. Hayata beni bağlayacak hiçbir şey bulamıyorum. Çocuklarımı çok seviyorum. Anne seni de ailemi de çok seviyorum. Dayanacak gücüm kalmadı. Beni affedin. Sizlere doyamadım hiçbir zaman. Çocukları önce Allah'a sonra babalarına ve sizlere emanet ediyorum. Hakkınızı helal edin. Başım çatlıyor. Beni doğduğum topraklara gömün." 

Polisler olayla ilgili soruşturma başlattı.
iha
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2007 Salı 11:42:37
Güncelleme :5 Haziran 2007 Salı 11:52:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?