7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

İki kez nikahları ertelenen İngiliz çift alanyada evlendi

İngiltere'de 11 yıldır birlikte yaşayan ve nikahları iki kez ertelenen Sara-Mark Bedell çifti, tatil için geldikleri Türkiye'de nikah masasına oturdu.

İngiltere'de kamyon şoförü olarak çalışan 33 yaşındaki Mark Bedell, 22 yaşında tanışıp aşık olduğu mağaza sahibi Sara (28) ile birlikte yaşamaya başladı. Resmi evlilik yapmayan çiftin, birlikteliklerinin üçüncü yılında Morgan adında bir kız çocukları dünyaya geldi. Aşklarını resmileştirmek isteyen çiftin yakasını aksilikler bir türlü bırakmadı. Nikah için gün aldıkları sırada Mark Bedell iş için ülke dışına çıkmak zorunda kalınca nikah ertelendi. Beraberliklerinin sekizinci yılında ikinci kez hamile kalan Sara'nın, Ellie adındaki ikinci kızı dünyaya geldi. Çift nikah için hazırlık yaparken, İngiltere'de 7 Temmuz 2005'de yaşanan terör saldırısı çiftin nikahının ikinci kez ertelenmesine sebep oldu.

Mark, internet sitesinden İngiltere dışında nerede nikah yapabileceğini araştırırken, Alanya'nın yabancı evliliklerin adresi olduğunu gördü. Eşi Sara'ya, "Antalya'da tatil yapıp, Alanya'da nikah masasına oturacağız" diyen Mark, eşi ve çocuklarıyla birlikte Antalya'ya geldi. Antalya'nın Serik ilçesinde tatillerini yapan Bedell çifti, Alanya'da da Flika Restaurant'ta düzenlenen sade bir törenle birlikteliklerini resmileştirdi.
iha
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2007 Cumartesi 13:22:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?