21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

İkinci etapda trafiğe kapatıldı

KIZILIRMAK CADDESİ İKİNCİ ETABI DA TRAFİĞE KAPATILDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Kızılırmak Caddesi'nin ikinci etabı olan Köroğlu Caddesi ile Gazi Bulvarı arasında altyapı ve asfaltlama çalışmalarına başladı.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi sınırlarında bulunan Kızılırmak Caddesi'ndeki altyapı ve asfaltlama çalışmalarının ilk etabı tamamlandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, şimdi de ikinci etap için Köroğlu Caddesi'nden Gazi Bulvarı'na kadar olan 865 metrelik bölümü trafiğe kapattı. İkinci etap çalışmalarında öncelikle Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olan Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü, kanalizasyon çalışmaları yapacak.

IZGARALAR KENARA ALINACAK

ASAT'ın çalışmalarının ardından Fen İşleri ekipleri, cadde üzerindeki bordürleri değiştirip, zemin çalışması yapacak. Yolun ortasında bulunan ve sürücülere engel oluşturan yağmur suyu ızgaralarını kaldırım kenarına alarak geometrik düzenlemeler yapacak. Son olarak da yolun asfaltlama çalışması gerçekleştirilecek.

ÇALIŞMALAR 12 GÜN SÜRECEK

Yaklaşık 12 gün sürecek çalışmalar sırasında sürücüler alternatif yol olarak Köroğlu Caddesi'nden Aşık Veysel Caddesi'ne, buradan Gazi Bulvarı'na ulaşabilecek ya da Karacaoğlan Caddesi'nden girip Düden yolu üzerinden Gazi Bulvarı'na geçebilecek.

KIZILIRMAK CADDESİ İKİNCİ ETABI DA TRAFİĞE KAPATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2011 Perşembe 16:04:02
Güncelleme :28 Temmuz 2011 Perşembe 16:09:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?