22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

İkisi de yalnız yaşıyordu ve ölü bulundu

Antalya’da farklı semtlerde yalnız yaşadıkları öğrenilen 2 erkek evinde ölü bulundu. Edinilen bilgiye göre, Gençlik Mahallesi Türkmen Apartmanı 2. katında oturan 75 yaşındaki Mehmet Turgut Özcan, komşuları tarafından evinin banyosunda ölü bulundu.

Olay yerine gelen polis, yaptığı ilk incelemede Özcan’ın yaklaşık bir gün önce öldüğünü tespit etti. Şofben zehirlenmesinden ölmüş olabileceği belirtilen Özcan’ın kesin ölüm sebebinin, yapılan otopsiden sonra belirleneceği bildirildi. Özcan’ın eşinden ayrıldıktan sonra 5 yıldır yalnız yaşadığı öğrenildi. Özcan’ın cesedi Antalya Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

Polise yapılan ikinci ihbar ise Kayıkent Sitesi’nden geldi. Fatma Ödemiş boşandığı kocası Hulusi Oğuz’u ölü buldu. Kayıkent Sitesi’ne giden polis, ev olarak kullanılan dükkanda Hulusi Oğuz isimli kişinin yatağında öldüğünü belirledi. 2 yıl önce eşi Fatma Ödemiş’ten boşandıktan sonra tek başına yaşayan Oğuz’un ise ilk belirlemelere göre kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdiği belirtildi. 4 gün önce öldüğü sanılan Oğuz’un cesedi de Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2005 Cumartesi 21:49:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?