16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

İkiz hemşireler şaşırtıyor

İKİZ HEMŞİRELER ŞAŞIRTIYOR

Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nin ikiz hemşireleri hastaların gözbebeği oldu.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde yaklaşık 6 aydır görev yapan tek yumurta ikizi erkek hemşirler hastaların ilgisini çekiyor. 23 yaşındaki Caner ve Cemal Uygun adındaki ikiz hemşirler, 3 senedir sürdürdükleri mesleklerini severek yaptıklarını söylediler. Bugüne kadar birbirlerinden hiç ayrılmadıklarını anlatan ikizler, babalarının da sağlık sektöründe çalıştığı ve bu nedenle hemşirelik mesleğini seçtiklerini söylediler.

DERS NOTLARIMIZ BİLE AYNIYDI

Kütahya Sağlık Meslek Lisesi'nden mezun olduktan sonra yatay geçişle Akdeniz Üniversitesi Laboratuar Teknikerliği Bölümü'ne geçen Uygun kardeşler, "Bugüne kadar hiç ayrılmadık. Ders notlarımız bile hep birbirine yakın oldu. Birbirimizden ayrılmamak için aynı mesleği yapmak istedik. Okuldan mezun olduktan sonra büyük şans eseri aynı hastanede birlikte çalışma fırsatı yakaladık" dedi.

HASTALAR ŞAŞIRIYOR

Kardeşinin Anestezi Yoğun Bakım 2 Ünitesi'nde kendisinin de Acil Servis'te görev yaptığını belirten Cemal Uygun, zaman zaman hastaların şaşırdığını söyledi. Uygun, "Caner gündüz nöbetçi ben de gece nöbetçisi olduğum zaman bizi sabah ve akşam gören hastalar şaşırıyor. Sen 24 saat mi çalışıyorsun diyorlar. Durumu anlatınca da gülüyorlar bu da onlara moral oluyor" şeklinde konuştu.

İKİZ HEMŞİRELER ŞAŞIRTIYOR
İKİZ HEMŞİRELER ŞAŞIRTIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2010 Cuma 15:34:02
Güncelleme :14 Mayıs 2010 Cuma 17:00:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?