15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

İl Basketbol Temsilciliği'ne tam not

ANTALYA İL BASKETBOL TEMSİLCİLİĞİ'NE TAM NOT

Antalya Basketbol İl Temsilcisi Hakan Çatal ve yönetimi göreve geldiği ilk yıl ortaya koyduğu performans ile hem federasyondan hem de Antalya Basketbol camiasından tam not aldı

Antalya'da düzenlenen il içi kategorilerine göre basketbol maçları kusursuz bir şekilde tamamlandı. İl Temsilcisi Hakan Çatal ve il temsilciliği görevinde bulunan üyelerin performansı hem federasyon tarafından hem de Antalya basketbol taban ve tavan birlikleri tarafından takdirle karşılandı. İl Temsilcisi Hakan Çatal, "Yönetim olarak ilk yılımızda başarılı bir şekilde tüm maçlarımızı tamamladık. Bizlerle birlikte ortak hareket eden tüm basketbol camiasına yürekten teşekkür ediyoruz" dedi.

Hakan Çatal, "Basketbol İl Temsilciliği'nde kusursuz bir yıl geçmesine katkı sağlayan üyelerimiz Coşkun Güvenç, Cengiz Şenocak, Hüseyin Güner gerçekten büyük bir fedakarlık örneği göstererek bütün günlerini salonlarda oynanan maçlarda hazır bulundular. Mükemmel bir uyum ve ahenk içinde karşılaşmaların tamamlanması sağlandı. Küçük Erkeklerde, AGİK spor şampiyon olurken, Yıldız Erkeklerde Antalya Büyükşehir Belediyesi ipi göğüsledi. Yıldız erkeklerde ise yine Büyükşehir Belediyesi kürsüye çıkan takımımız oldu" diye konuştu.

Öte yandan bu yıl yapılan şampiyonada dereceye giren ve Antalya'yı gruplarda başarılı bir şekilde temsil eden takımlar ise şöyle, Küçük kızlarda Antalya Koleji, Yıldızlarda ve Gençlerde yine Antalya Koleji başarılı olan takımlar oldu. Bu arada Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası basketbol şampiyonasında Basketbol il Temsilcilerinin tam kadro bu maçlarda görev yaptıklarını da söyleyen Hakan Çatal, "SSK, Antalya Koleji erkek ve kızlarda okullar arası müsabakalarda da başarılı oldular. Gruplara giden takımlarımızdan güzel sonuçlar alıyoruz. Bu da Antalya basketbolu adına bizleri sevindirmekte" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2010 Perşembe 12:08:02
Güncelleme :1 Nisan 2010 Perşembe 14:03:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?