21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

İlaçlama ekiplerine seminer

Antalya Büyükşehir Belediyesi ilaçlama ekiplerine, sivrisinek ve kene ile mücadele konusunda eğitim semineri verildi.

Varsak Fırat Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen seminere yaklaşık 500 ilaçlama elemanı katıldı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Şahin yaptığı açılış konuşmasında, “Sizleri işinizde en iye seviyeye gelmenizi istiyoruz. Verimli hizmet için yaptığınız işle ilgili tam bilgi sahibi olmalısınız. İlaçlamayı sahada uygulayan sizlersiniz. Daha verimli hizmet için burada fikirlerinizi söyleyin. Bir fikir birlikteliği sağlayalım” dedi.

Gayretli çalışmalarından dolayı ilaçlama ekiplerini kutlayan Ahmet Şahin, “Sizin gayretli çalışmalarınızla bugün Antalyalılar evlerinde rahat uyuyabiliyor. Emeğinizden dolayı teşekkür ediyorum. İşinizi en iyi yapma konusunda yardımlaşmanızı ve el ele vermenizi diliyorum” şeklinde konuştu.

Akdeniz Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Hüseyin Çetin, sivrisineklerin biyolojisi, ekolojisi ve mücadelesi, vektör ekolojisi ve kontrolü, kene ile mücadele konularında bilgi verdi. Hüseyin Çetin, sivrisinek ve kenelerle etkili mücadele yöntemlerini anlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2008 Çarşamba 15:03:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?