1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

İlk hedef Pınar Karşıyaka

Kepez Belediyespor Antrenörü Halil Üner, Ligin sonu yaklaştıkça ligde kalma baskısının oyuncuları etkilediğini belirterek, "Ama biz rahatız. Pınar Karşıyaka maçını kazanıp önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.


Beko Basketbol Ligi'nde 8 galibiyet ve 33 puanla 15. sırada bulunan Kepez Belediyespor, ligin 26. haftasında oynayacağı Pınar Karşıyaka maçını kazanıp, ligde kalma yolunda avantaj yakalamak istiyor. Kepez Belediyespor, Cumartesi günü Kepez Erdal Öner Spor Salonu'nda oynayacağı maçta seyircisine güveniyor. Kepez Belediyespor'un Antrenörü Halil Üner, seyircinin desteği ile Pınar Karşıyaka maçını kazanmak istediklerini söyledi. Şansızlıkların takımın peşini bırakmadığını kaydeden başarılı çalıştırıcı,geçtiğimiz hafta oynadıkları Erdemir maçı öncesi Gerald Fitch'in sakatlandığını anımsattı. Fitch'in sakatlığının Erdemir karşısındaki oyun anlayışlarını olumsuz etkilediğini dile getiren Halil Üner, "Son 40 saniyesine kadar beraber götürdüğümüz maçı, hakemlerin yorum farklılığı ile aleyhimize çaldığı iki, üç faulle, bizim yaptığımız pozisyon hatasıyla kaybettik" dedi.
Ligde kalma yolunda Pınar Karşıyaka ile zorlu bir maç oynayacaklarına belirten Üner şunları söyledi:


"Pınar Karşıyaka çok iyi bir takım. Seyircimizin desteği ile muhakkak bu maçı kazanmak istiyoruz. Seyircimiz bizi çok iyi destekliyor. Desteklediğinde de büyük bir güç oluyor. Gerald Fitch,dün itibariyle idmanlara başladı. Maçı kazanıp yolumuza devam edeceğiz. Ligin sonu yaklaştıkça ligde kalma baskısı oyuncuları etkiliyor. Ama biz rahatız. Bu maçı kazanıp önümüzdeki maçlara bakacağız."
Antalyalıları, Pınar Karşıyaka maçına davet eden deneyimli çalıştırıcı, "Antalya Büyükşehir Belediyespor, bu hafta 8 galibiyetle 14. sırada bulunan Petkim Aliağa ile oynuyor. İnanıyorum ki Antalya Büyükşehir, bu hafta bizim için oynayacak. Biz de Pınar Karşıyaka'yı yenerek, Play-Off yolunda Antalya Büyükşehir'e avantaj sağlayacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi halinde Antalya'nın, Beko Basketbol Ligi'nde arzu edilen yerde olacağına inanıyorum" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 14:43:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?