22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

İlk mezunlar sertifikalarını aldı

İLK MEZUNLAR SERTİFİKALARINI ALDI

Limak Grubu’na bağlı otellerde nitelikli eleman ihtiyacını gidermek amacıyla İş-Kur Antalya İl Müdürlüğü ile Limak Grubu işbirliğiyle düzenlenen İstihdam Garantili Mesleki Eğitim Kursları ilk mezunlarını verdi.

Kiriş-Kemer’de faaliyet gösteren ve eğitim merkezi olarak hizmet veren Limra Park Otel’de 3 ay süreyle uygulamalı eğitim verildiğini belirten Limak Otelleri Koordinatörü Hakan Saatçioğlu, ücretsiz olarak düzenlenen kursa katılanlara iş kazası ve meslek hastalığına karşı sigorta yapıldığını da söyledi. Saatçioğlu, kursiyerlere eğitim süresince günlük 15 TL cep harçlığı ödendiğini ve Antalya dışından katılan kursiyerlerin lojman ve yiyecek ihtiyaçlarının ise Limak Grubu tarafından karşılandığını bildirdi.

Kursları başarı ile tamamlayan kursiyerlere Limak Grubu otellerinde istihdam sağlanacağını ifade eden ve bu kursun devlet-özel sektör işbirliğinin iyi bir örneği olduğunu söyleyen Hakan Saatçioğlu, “Bu proje sayesinde işsiz gençlerimize mesleki eğitim olanağı sağlıyoruz. Sektörde kalifiye eleman ihtiyacını bir ölçüde de olsa sağlamaktayız. Bu tür projelerin yaygınlaşarak devam etmesinden yanayız” dedi.

İLK MEZUNLAR SERTİFİKALARINI ALDI
İLK MEZUNLAR SERTİFİKALARINI ALDI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2010 Salı 10:35:03
Güncelleme :1 Haziran 2010 Salı 11:48:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?