1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

İlköğretim öğrencisi kanalda boğuldu

Antalya il merkezine bağlı Döşemealtı ilçesinde, serinlemek için DSİ'nin sulama kanalına giren 15 yaşındaki ilköğretim öğrencisi boğularak hayatını kaybetti.


Edinilen bilgiye göre, bugün saat 14.00 sıralarında Döşemealtı ilçesi Yeniköy mahallesinde, okul çıkışında arkadaşıyla birlikte serinlemek amacıyla Devlet Su İşleri'nin (DSİ) sulama kanalına giren 15 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi Caner Avcı, boğularak hayatını kaybetti.

Birlikte suya girdiği arkadaşının 'imdat' çığlıklarıyla olay yerine gelen vatandaşlar, Avcı'nın cesedini, kanala girdiği yerin 300 metre uzağında buldu.
Olay yerine gelen vatandaşlar tarafından kanaldan çıkartılan Caner Avcı'nın cesedi, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

İha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 21:26:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
umut pekmezci IP: 78.168.42.xxx Tarih : 10.04.2009 15:40:28

cok üzüldüm benim en yakın arkadaşımdı normalde caner kücük kanalda bile yüzemezdi zaten benim arkadaşım gürkanada gel beraber gidek yüzek demişler o gün caner lormalde kanala girmeyen yüzmeyen cocuk o gün cok ısrar etmişti ve gürkanda ben gelmicem benim icimde kötü bi his var demişti ama allahın taktri diyom va yakınlarına başsalıgı eger canazesi ankaraya gitmeseydi ben şimdi hala mezarının başındaydım ehşallah cennette olur bizim arkadaşımız ben 7:D sınıfından Umut Pekmezci