22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

İmamlar yeşil sahada

Antalya İl Müftülüğü'nün Din Görevlileri Haftası nedeniyle merkez ve ilçelerdeki müftülüklerin arasında yapılan futbol turnuvasında Korkuteli Müftülüğü şampiyon oldu. 

Antalya Kepezspor Dinlenme Tesisleri'nde yapılan maçlara il merkezi ve ilçelerden gelen toplam 16 takım katıldı. İmamlar arasında ilk defa yapılan organizasyonda takımlar eleme usulü ile üst turlara yükseldi. Şampiyonanın son maçı Korkuteli Müftülüğü'ne bağlı imamlar ile Demre Müftülüğü'ne bağlı imamlar arasında yapıldı. Yapılan final maçında, Korkutelili imamlar, Demreli meslektaşlarını 3-1'lik skorla yenerek kupayı almaya hak kazandı. 

Kupa töreninde konuşan Korkuteli Takımı'nın Teknik Direktörü Korkuteli Taşlıbelen Camisi'nin İmamı Musa Taşpınar, finale kadar iyi bir çalışma yaptıklarını belirterek, hazırlık maçları yaparak şampiyonluğu hak ettiklerini söyledi. Taşpınar, "Maçlara halı sahalarda haftalık maç yaparak hazırlandık. Arkadaşlarımın hepsini kutluyorum" dedi. Antalya Müftüsü Mahmut Yeleser ise, "Her gönüle ayrı kapıdan girilir. İmam arkadaşlarımız da sporu cemaatimizle bütünleşmek için araç olarak kullanabilirler. 
Katılan tüm arkadaşlara teşekkür eder, önümüzde ki yıl maçlara cemaatimizi de beklerim" diye konuştu. Kupa töreni takımlara kupalarının verilmesi ile sona erdi.
iha
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2006 Salı 18:38:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?