1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

İmamlardan kan bağışı

Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde Manavgat’ta imam ve din görevlileri kan verdi.

Manavgat İlçe Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasında ilçe merkezinde ve köylerinde görev yapan 250 dolayında imam ve din görevlisi kan bağışında bulundu.

 Manavgat ilçe Müftüsü Halil Taş ‘insanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır’ Hadisi Şerifini ve bir cana hayat vermenin büyük sevap olduğunu hatırlatarak, vatandaşların bu konuda duyarlı olmasını istedi.

Hisar Camiinde gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasında Manavgat genelinde görev yapan imam ve din görevlilerinin yanı sıra Manavgat Müftüsü Halil Taş ve müftülük görevlileri de kan bağışında bulundular.

Antalya Kan Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilen kan bağışı kapsamında gerçekleştirilen kampanya ile ilgili bilgi veren İlçe Müftüsü Halil Taş, ”Diyanet İşleri Başkanlığımız 2009 yılı Kutlu doğum haftası programımız çerçevesinde bugün 250 civarında personelimizle kan bağışında bulunuyoruz. Peygamberimiz (a.s ) doğum gününde, onun yolunda gitmek arzusundayız. Peygamberimiz ( a.s) diyorlar ki; 'Bir müminin sıkıntısını gidermek veyahut ta insanlara hayırlı olmak , faydalı olmak. Müminlerin en hayırlısı olmak demektir' diyor. Bizlerde hayırlı olmak arzusundayız” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 18:05:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?