21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

İmecikliler şenliklere hazır

İMECİKLİLER ŞENLİKLERE HAZIR

Antalya'nın Korkuteli ilçesine bağlı İmecik Köyü'nde her yıl geleneksel olarak düzenlenen 'Beydağları İmecik Yayla Şenliği' 8-10 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

8. Beydağları İmecik Yayla Şenlikleri için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten İmecikliler Sosyal-Kültürel, Dayanışma Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hümmet Küçüksolak, Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan'ı makamında ziyaret etti. Konukları kurulacak kıl çadırlarda ağırlayacaklarını kaydeden Küçüksolak, yurtiçi ve yurtdışında yaşayan binlerce İmecikliye davetiye gönderdiklerini söyledi.

Ümran Özdemir ve Şerife Uçar'ın birer konser vereceği şenliklerle unutulmaya yüz tutmuş gelenek ve göreneklerin gençlere aktarılmasının amaçlandığı belirten Küçüksolak, Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan'a şenliklerle ilgili bilgiler verdi.

Küçüksolak, “Her yıl olduğu gibi bu yılda Beydağları İmecik Yayla Şenliği'nin coşkulu geçeceğine inanıyoruz. Bizlere en büyük desteği, çevre il ve ilçelerden gelen konuklar verecek” diye konuştu.

İMECİKLİLER ŞENLİKLERE HAZIR
İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2011 Salı 12:17:02
Güncelleme :5 Temmuz 2011 Salı 12:25:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?