21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

İMO'dan Öner'e ziyaret

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO)Antalya Şube Başkanı Durmuş Nar’ı ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni kabul etti.

Geçtiğimiz aylarda yapılan seçimle İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Durmuş Nar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Öner de, Nar’a ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne yeni görevlerinde başarılar diledi. Sivil toplum kuruluşlarının, kentin sorunlarının çözümüne büyük katkı sağladığının altını çizen Öner, İMO’nun, gerçekleştirdiği sempozyumlarla, yaptığı araştırmalarla kentin alt yapı ve inşaatla ilgili sorunlarının çözümünde önemli çalışmalara imza attığını söyledi.

İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Durmuş Nar da, kenti ve mesleklerini ilgilendiren konularda Başkan Öner’i bilgilendirdi. Ziyarette, Kepez Belediye Meclis Üyesi ve İMO Antalya Şubesi Merkez Delegesi Zeki Çivik de hazır bulundu. İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu, Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Soner Erkaya’yı, İmar İşleri Müdürü Mustafa Sağdur’u ve belediyede çalışan üyelerini de ziyaret etti.

 

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2008 Cuma 11:52:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?