16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

İnal’ın ziyaretleri sürüyor

MAL MÜDÜRÜ İNAL’DAN ZİYARETLER

Korkuteli Mal Müdürü Hüseyin İnal, Vergi Haftası nedeniyle S.S. Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı İsmail Çil ile Gündem Gazetesi sahibi Mehmet Önal’ı ziyaret etti.

Vergi Haftası nedeniyle önce Korkuteli Gündem Gazetesi’ni ziyaret eden Korkuteli Mal Müdürü Hüseyin İnal, imtiyaz sahibi Mehmet Ünal ve Yazı İşleri Müdürü Hasan Saraç ile sohbet etti. Mal Müdürü İnal, tüm mükellefler ile uyum içerisinde çalıştıklarını belirtirken,Gündem Gazetesi sahibi Mehmet Önal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Daha sonra S.S. Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı İsmail Çil’!i ziyaret eden Mal Müdürü İnal, sanayi çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kooperatif Başkanı Çil, sanayi esnafının borcunu ödemek için yoğun bir çalışma içinde olduğunu söyledi.

Mal Müdürü Hüseyin İnal, kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının kazandırılması amacıyla kutlanmakta olan Vergi Haftası nedeniyle ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Devletin en büyük gelir kaynağını vergi gelirleri oluşturmaktadır. Devletin yapması gereken eğitim, sağlık, adalet, güvenlik ve sosyal amaçlı her türlü hizmetler toplanan vergi gelirlerinden karşılanmaktadır. Dolayısıyla vergi gelirlerinin artması daha iyi koşullarda kamu hizmetlerinin alınması demektir” dedi.

Vatandaşın mal ve hizmet alışlarında mutlaka fiş veya fatura istemesi gerektiğini de sözlerine ekleyen İnal, “Vergi mükelleflerine düşen görev ise, elde ettikleri kazançları tam olarak beyan edip bunu ödemektir. Herkes üstüne düşen vatandaşlık görevini layıkıyla yerine getirirse; daha müreffeh bir ortamda daha mutlu bir şekilde yaşamamız kaçınılmaz olacaktır” şeklinde konuştu.

MAL MÜDÜRÜ İNAL’DAN ZİYARETLER
MAL MÜDÜRÜ İNAL’DAN ZİYARETLER
İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2010 Perşembe 10:19:01
Güncelleme :18 Şubat 2010 Perşembe 10:59:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?