22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

İngiliz çift teknede evlendi

Manavgat ilçesinde tanışan İngiliz çift, teknede düğün yaptı. İngiltere'nin Derbyshire kentinde yaşayan Jill Brentmall (33) isimli bayan, yıllar önce ilk tatilini geçirdiği Manavgat'ta bu sene dünya evine girdi.

Manavgat ırmağında Pinokyo1 isimli teknede gerçekleştirilen düğünde Jill hayatını 2 yıldır aşk yaşadığı patronu Lan Brentmall (48) ile birleştirdi. Teknede gerçekleştirilen düğüne Manavgat'ta yaşayan yerleşik İngilizler ve çiftin yakınları katıldı. Brentmall çiftinin nikahını Manavgat Kaymakamlığında görevli husus müdürü Ahmet Ferit Aras kıydı.

Çiftin nikah şahitliğini Gülay -Roben Maffin çifti yaptı. Nikah sırasında mutluluktan gözyaşlarına hakim olamayan Jill Brentmall, yıllar önce ilk tatilini
Manavgat'ta geçirdiğini belirterek "Manavgat'ın benim kalbimdeki yeri bambaşka. İnsanları çok sıcakkanlı ve misafirperver. Bu nedenle düğünümü burada yapmak istedim. Çok mutluyum, düğünüme katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

İngiltere'de çok büyük bir Pub'da müdürlük yaptığını belirten damat Lan Brenmall ise, Jill ile 2,5 yıl önce Pub'da çalışmaya geldiğinde tanıştığını belirterek, "Kendisiyle orada tanıştım ve 2 yıldır birlikteyiz. Manavgat'ta bu kadar güzel bir ortamda hayatımızı birleştirdiğimiz için çok mutluyuz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2008 Perşembe 18:36:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?