22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

İnşaatı süren okulda ders zili çaldı

Alanya'da, hayırsever bir iş adamı tarafından yapılan okul inşaatı eğitim ve öğretim sezonuna yetişmeyince, öğrenciler, inşaat halindeki okulda ders başı yaptı. 

Alanya İlçesi'nde eğitim ve öğretim sezonu sancılı başladı. Hayırsever iş adamı Şükrü Mülazamoğlu, 2 yıl önce yaptırdığı okul ihtiyaca cevap vermeyince, hemen yanına ek bir bina yapmaya karar verdi. 65 gün önce başlatılan ek bina inşaatı, eğitim ve öğretim sezonuna yetişmeyince, öğrenci kayıtlarının yapılmasından dolayı, okula öğrenci kabulü yapıldı. İnşaat halindeki ek binanın alt katında oluşturulan 2 adet 1. sınıfta eğitime başlandı. 

Okulun bir tarafında ameleler harıl harıl inşaatı bitirmeye çalışırken, diğer taraftaysa minik öğrenciler, eğitim görüyor. Velilerse bu durumdan şikayetçi. Sınıfların, inşaat ortamında bulunmasından dolayı tehlike arz ettiğini söyleyen veliler, çocuklarının başına bir şey gelir korkusuyla okuldan ayrılamıyor. Velilerin tepkisini yersiz bulan hayırsever iş adamı Şükrü Mülazamoğlu'nun damadı Yılmaz Zavlak, "İşçilerden kaynaklanan 1-2 haftalık gecikme oldu. Ancak kısa süre içinde, okul tamamen bitecek" dedi. Yılmaz Zavlak'ın sözlerine rağmen endişeleri geçmeyen veliler, şikayetlerine devam edince, Zavlak ile aralarında kısa süreli tartışma yaşandı. Tartışma, öğretmenlerin araya girmesiyle tatlıya bağlandı.
İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2006 Çarşamba 11:05:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?