1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

İnternet cafelere sıkı denetim

ANTALYA EMNİYETİNDEN İNTERNET CAFELERE DENETİM

Antalya Emniyet Müdürlüğü 'Güvenli Okullar Projesi' kapsamında çocukların ve gençlerin zararlı alışkanlıklardan ve internetin olumsuz etkilerinden korunması yönünde, internet kafelerdeki güvenlik kontrollerini yoğunlaştırdı.

İnternet kafe sahiplerini yasal yaşlar dışında işletmeye almaması yönünde sık sık uyaran emniyet güçleri, bilgisayar üstünden zararlı sitelerin ziyaret edilmemelerini önlemek için de filtre kullanmaları gerektiğini söyledi.

Toplum Destekli Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memurları, proje ile birlikte öğrenci velileri ve mahalle muhtarları ile sürekli iletişim halinde bulunuyor. Polis memurları, sorumlu oldukları bölge içinde yer alan ilköğretim ve liselerde okul aile birliği ve eğitimcilerle işbirliği halinde bulunuyor.

Okul önlerine gelip öğrencileri rahatsız eden şahısları üzerinde uygulamalar da gerçekleştiren polis memurları, sağlıklı ve güvenlikli eğitim için öğrenci aileleri ile devamlı görüşme içinde yer alıp görülen olumsuzlukları rapor ederek velilerin her türlü olaylardan haberdar olmalarını sağlıyor.

ANTALYA EMNİYETİNDEN İNTERNET CAFELERE DENETİM
ANTALYA EMNİYETİNDEN İNTERNET CAFELERE DENETİM
İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2009 Cuma 10:06:02
Güncelleme :20 Kasım 2009 Cuma 12:48:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?