1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

İntiharıyla kocasını şok etti!

İNTİHAR EDEN KADIN, KOCASININ ÖNÜNE DÜŞTÜ

Antalya'nın Alanya ilçesinde psikolojik tedavi gören bir kadın, geçirdiği bunalım sonucu oturduğu evin balkonundan atlayarak intihar etti.

Alanya'ya bağlı Mahmutlar beldesine 4 ay önce Kırıkkale'den taşınan Ayşe Yılmaz'ın (49), sinirlerinin yıpranmasından dolayı psikolojik tedavi gördüğü bildirildi. Zaman zaman sinir krizleri geçirdiği öğrenilen 4 çocuk annesi Ayşe Yılmaz, bugün öğlen saat 11.30'da evde 17 yaşındaki kızı Neşe Yılmaz ile otururken balkona çıktı. Edinilen bilgiye göre aniden 4. kattaki evinin balkonundan kendini boşluğa bırakan Ayşe Yılmaz, başını set zemine çarparak olay yerinde hayatını kaybetti.

Çıkan ses üzerine yaşadıkları apartmanın altındaki fırından dışarı çıkan 22 yaşındaki fırın işçisi oğlu İmran ve aynı fırında çalışan kocası Halil Yılmaz (50), gördükleri manzara karşısında şoka girdi.

Olay yerine gelen Mahmutlar Jandarma Karakolu ve Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri, Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile araştırma başlattı. Ayşe Yılmaz'ın cesedi ise Mahmutlar Belediyesi'ne ait cenaze aracı ile Alanya Belediye Mezarlığı morguna kaldırıldı. Otopsinin ardından Ayşe Yılmaz'ın cenazesinin memleketi Kırıkkale'ye gönderileceği öğrenildi. Ayşe Yılmaz'ın eşi ve çocuklarını ise komşuları sakinleştirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2009 Perşembe 16:34:02
Güncelleme :26 Kasım 2009 Perşembe 16:40:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?