15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

İntiharkolikten yeni şov!

İNTİHAR ETMEK İÇİN ÇATIYA ÇIKTI

Antalya'da, inşaat halindeki beş katlı bir binanın çatısına intihar etmek amacıyla çıkan şahıs 3 saat sonra ikna edildi.

Şahsın daha önce Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde intihar girişiminde bulunduğu öne sürüldü

Olay, Antalya'nın Çaybaşı Mahallesi Ali Çetinkaya Caddesi'nde bulunan inşaat halindeki 5 katlı bir binanın çatısında meydana geldi. Göktürk Ö. isimli şahıs intihar etmek için çatıya çıktı. Çatıdan çevredeki vatandaşlara sürekli bağıran şahsı ikna etmek için olay yerine çok sayıda polis geldi. Tedbir amacıyla itfaiye ve 112 ambulansı ekipleri de geldi. Yaklaşık 3 saat süren olay sırasında bazı vatandaşlar şahsa 'atla' diye seslendi. Elinde demir bir çember bulunan ve bu çemberle boğazını sıkan şahıs,

polis ekiplerine olay yerine halasının oğlunun gelmesini söyledi. İsminin İrfan olduğu öğrenilen hala oğlu ise Alanya'dan olay yerine getirildi. Neden intihar etmek istediğini polislere de söylemeyen şahıs hala oğlu İrfan'ın olay yerine gelmesiyle intihar girişiminden vazgeçti. Çatıdan indirilerek polis merkezine götürülen şahsın daha önce de Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde intihar girişiminde bulunduğu öne sürüldü.

İNTİHAR ETMEK İÇİN ÇATIYA ÇIKTI
İNTİHAR ETMEK İÇİN ÇATIYA ÇIKTI
İNTİHAR ETMEK İÇİN ÇATIYA ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2010 Salı 12:37:05
Güncelleme :15 Haziran 2010 Salı 13:24:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?