1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

İrbeç ve Tütüncü'den esnafa ziyaret

AK Parti Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç ile Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, esnafı, mahalleleri ziyaret etti, halk otobüsüne bindi ve Antalyalılar’ın sorunlarını dinledi.

AK Parti Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç ile Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilk olarak Mutlu ve Dokuma Taksi Durakları’nı ziyaret ederek, taksici esnafının sorunlarını dinledi.

Kepez Belediye Meclis Üyesi Zeki Çivik, Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Kaya ve Ak Parti Kepez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de yer aldığı ziyarette Başkan Tütüncü, 2010’dan itibaren ilçedeki taksi duraklarını yenilerek, taksici esnafının ihtiyaçlarını karşılayacak hale getireceklerini söyledi. Namık Kemal Bulvarı’nda da yürüyerek ilçe halkının Ramazan ayını kutlayan Tütüncü, Dokuma’da oturan vatandaşların park isteğine, “Hukuki sürecin tamamlanmasının ardından 488 dönüm alandan oluşan Dokuma Park projesi ile bölge canlılık kazanacak” yanıtını verdi.

OTOBÜSE BİNDİLER

AK Parti Milletvekili İrbeç’le birlikte halk otobüsüne binen Tütüncü, Antalyalılar’ı şaşırttı. Bir süre otobüste yolculuk eden İrbeç ve Tütüncü, Ramazan aylarını kutladıkları, sohbet ettikleri vatandaşların sorunlarını da dinledi.

Daha sonra Deepo Alışveriş Merkezi’ndeki dükkanları gezerek esnafla sohbet eden AK Parti Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç ile Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ‘Devrim Arabaları’ adlı filmi izledikten sonra, Ahatlı Mahallesi’ni ziyaret ettiler.

Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç ile Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, ziyaretlerin ardından Kepez Belediyesi’nin Gülveren Mahallesi’ndeki iftar çadırında vatandaşlarla birlikte iftarlarını açtı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2009 Pazartesi 14:48:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?