21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

İş adamından eşine trilyonluk sürpriz

Rus iş adamı İgor Kalzhanov, eşi Lidiya Chashina'ya doğum günü hediyesi olarak Alanya'da trilyonluk lüks bir villa aldı. İgor Kalzhanov, bu sürprizle yetinmeyerek tur teknesi kiralayıp doğum günü kutlamasını mavi denizin ortasında yaptı.

Rusya'da, inşaat sektörü üzerine şirketleri bulunan iş adamı İgor Kalzhanov, eşi Lidiya Chashina ve dostları ile kendisinin ve eşinin doğum gününü kutlamak için Güney'in tatil cenneti Alanya'ya geldi.

Alanya'nın Kargıcak beldesinde Goldcity Turizm Kompleksinde rezidans kiralayan iş adamı Kalzhanov, gördüğü ortamı beğenince paraya kıyıp eşine doğum günü hediyesi olarak Goldcity'den trilyonluk bir villa satın aldı. Eşine aldığı villanın sürprizini de teknede kutlama sürprizi ile yaptı. Tatilini geçirdiği Goldcity Turizm Kompleksinden özel aşçı, garsonlar kiralayan ve özel yemek hazırlatan iş adamı Kalzhanov, önce Tarihi Alanya Kalesi etrafında tura çıktı.

Tur sonrası akşam yemeği tarihi kızıl kule ve tersane manzarasında yenildi. Dans ve eğlencenin eksik olmadığı doğum günü kutlamasına Gold plaj açıklarında devam edildi. Denizden sürat motoru ile önce yaş pasta ardından üç oryantal geldi. Neşeli ve renkli geçen gecede Rus iş adamı ve misafirleri oryantallere eşlik etti, alkolün etkisiyle felekten bir gece çalan davetliler teknede sıra dışı özel bir gece yaşadı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2008 Salı 16:05:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?