1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

İşçilerin 'fuhuş' isyanı!

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Sadık Özmen'in kendilerine 'Bunlardan fuhuş dahil her şey beklenir' şeklinde söylemde bulunduğunu iddia eden hastane çalışanları hastane önünde eylem yaptı.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin temizlik işlerini yapan Akdeniz Temizlik Şirketi'nin bazı çalışanları, Başhekim Sadık Özmen'in kendilerine hakaret ettiğini öne sürerek hastane önünde basın açıklaması yapmak istediler.

Grup adına açıklamada bulunan ve Başhekim Özmen'in kendisinin yanındayken hakaret içeren sözleri söylediğini anlatan Banu Kömür adlı temizlik firması çalışanı, "Kan merkezinde görevliydim. Başhekim geldi önce yanımdaki arkadaşa 'Sen satış yapıyor musun?' diye sordu. Sonra da bana sordu sonra da memurlara dönerek 'Bunlardan şikayetçi misiniz? Bunlardan fuhuş dahil her şey beklenir' dedi. Ben 2 çocuk annesiyim böyle bir sözü bize nasıl söyler. Bu sözü duyunca bir anda yıkıldım. Gururuma yediremedim" diye konuştu.

Güvenliğin uyarısıyla açıklama yapmaktan vazgeçen ve kısa süreli eylem yapan temizlik işçileri, Özmen'in 'Bunlardan fuhuş dahil her şey beklenir' dediğini iddia ederek Başhekim hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını söylediler.
Konuyla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan ve kameralar karşısında konuşmayacağını söyleyen Başhekim Doç. Dr. Sadık Özmen ise iddiaları yalanlayarak, "Böyle bir cümle kurmam mümkün değil. Bunlar mesnetsiz ifadeler. Bazı çalışanların hastalara terlik eşofman sattığını duyduk. Denetim yaptık. Bunlar yaptığımız denetimden dolayı böyle iftira atıyorlar. Açıklama yapanları tanımıyorum bile. Ayrıca bu kişiler hakkında izinsiz açıklama yapmaktan soruşturma başlatılacak" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2009 Çarşamba 18:27:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?