15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Işıklar’da çalışmalar sürüyor

IŞIKLAR’DA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Işıklar Caddesi’ni cazibe merkezi haline getirmek için başlattığı çalışmalar aralıksız sürüyor.

ASAT’ın caddenin altyapı ve içme suyu şebekesini yenilemesinin ardından, kaldırımların söküldüğü ve Işıklar’ın adına yakışır şekilde ışıl ışıl olacağını belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Aktekin, Işıklar’ın Antalya’nın en eski caddelerinden biri olduğunu söyledi. Aktekin, “Maalesef son yıllarda eski cazibesini kaybetti. Esnaf caddenin canlanması için bizden taleplerde bulundu. Gerekli çalışmaları başlattık. Yeni ve geniş kaldırımları, peyzajı, ışıklandırması ile Işıklar Caddesi, adına yakışır biçimde ışıl ışıl olacak” diye konuştu.

Işıklar Caddesi’ndeki çalışmaları esnafı mağdur etmemek için hızla yürüttüklerini belirten Aktekin,“Çalışmaları 3 hafta içinde tamamlamayı planlıyoruz. Işıklar, engelliler için engelsiz bir cadde olacak. Kaldırım rampalarını uluslararası standartlarda yapıyoruz. Ayrıca görme engelliler için oluklu takip taşları döşüyoruz. Engelli vatandaşlarımız sorunsuz olarak cadde boyunca yürüyebilecek” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2010 Çarşamba 12:31:05
Güncelleme :10 Şubat 2010 Çarşamba 13:41:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?