1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

İşitme engellilerden Türel'e destek

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya-Akdeniz İşitme Engelliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Kütüphane açılışını yaptı. Açılışta konuşan Dernek Başkanı Ali Fırın, "Antalya'da bizimle ilgilenen tek bir belediye başkanı var. O da Menderes Türel."dedi.

"SEÇİMLERDE ENGELLİLERİN ADAYI MENDERES TÜREL'DİR"

Menderes Türel, Ak Parti Antalya Milletvekili Abdurrahman Arıcı ve Ak Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Av. Hakan Tütüncü ile birlikte Kepez ilçesinde bulunan Antalya-Akdeniz İşitme Engelliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Kütüphane açılışını yaptı. Derneklerine yaptıkları yardımlardan dolayı Türel'e teşekkür eden Dernek Başkanı Ali Fırın konuşmasına şöyle devam etti: " Menderes Türel dışında kimse bize yardım etmiyor. Hiçbir siyasi parti ve yönetici ziyaretimize gelmiyor. Sadece Sayın Başkan, fırsat buldukça bizi ziyaret ediyor, her ihtiyacımızı karşılıyor. Başkan bize Sayın Başbakanı da getirdi. Seçimlerde tek adayımız var. O da Menderes Türel'dir."

"TÜM ÇABAMIZ DAHA GÜZEL BİR ANTALYA İÇİN"
Beraberindekilerle Akdeniz Sanayi Sitesini de ziyaret eden Menderes Türel, esnafın sorunlarını ve isteklerini dinledi. Sanayi sitesinde bütün caddelerin asfaltını yaptıklarını belirten Türel, " Tüm çabamız daha güzel Antalya yaratmak. Beş yıl boyunca sorunsuz bir Antalya için gece gündüz çalıştık. Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Yapacaklarımız bitmedi. Dahası var."diye konuştu. Sanayi Sitesi esnafı Yaşar Çatlık; "Bu işlerin bitmesi için 20 sene sizin gibi bir belediye başkanının gelmesini bekledik. Çalışmalarınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ederiz."dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2009 Cumartesi 12:42:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?