22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

İşitme engellilere cihaz jesti

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, 'Evde Sağlık Hizmeti' kapsamında tespit ettiği işitme engelli vatandaşlara EMOV Eğitim Sağlık Vakfı ve Yardım Vakfı tarafından işitme cihazı hediye edilmesini sağladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 'Evde Sağlık Hizmeti ' kapsamında ve billboard reklamları aracılığıyla tespit ettiği kent merkezinde yaşayan işitme engelli 52 çocuk velileriyle birlikte 62 kişiye işitme cihazı hediye edildi. Büyükşehir Belediyesi, EMOV Eğitim Sağlık ve Yardım Vakfı ile Starkey Firması ile irtibata geçerek 62 kişiye İstanbul'da işitme cihazı hediye edilmesine öncülük etti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul'a gitmeleri sağlanan 62 kişi belediye önünden Sağlık Daire Başkanlığı yetkilileri tarafından uğurlandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Deniz Köken EMOV Sağlık ve Yardım Vakfı Yetkilileri'nin Büyükşehir Belediyesi'nden işitme engelli vatandaşlara ulaşma konusunda destek istediğini belirterek "Biz vakıf yetkililerine, 'Evde Sağlık Hizmeti' veri tabanında işitme problemi olan kişilerden oluşturduğumuz listeyi verdik. Ayrıca billboard ve raket reklamları ile listeyi genişletmeyi sağladık. Büyükşehir Belediyesi vatandaşların ulaşımını sağlayarak İstanbul'a gitmelerine öncülük etti. İstanbul'da EMOV yetkilileri işitme engelli vatandaşlarımıza cihazlarını teslim etti" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2008 Cuma 10:11:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?