21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

İsrail ve Filistin fotoğrafları sergileniyor

Antalya'nın Korkuteli'nde, Saadet Partisi'nce organize edilen "Zulmün Fotoğrafları" konulu fotoğraf sergisi, büyük ilgi gördü. 

İsrail'in Filistin'de ve Lübnan'da yaptığı zulümlerin anlatıldığı sergide toplanan 5 bin imza ve görüş, Filistin Büyükelçiliği'ne ve Birleşmiş Milletler Ankara Temsilciliği'ne gönderilecek. 

Sergi hakkında bir açıklama yapan Korkuteli Saadet Partisi İlçe Başkanı Ziya Çimen, Korkuteli Belediye Parkı'nda 6 gün boyunca devam eden sergiyi, binlerce Korkutelilinin gezdiğini ve vahşete tanık olunduğunu belirterek, "Allah hiçbir millete, böyle acı vermesin" dedi. 

Saadet Partisi olarak genel merkezin düzenlemiş olduğu mitinglere, yurt genelinde tüm teşkilatların yürüyüş, basın açıklaması ve bu tür resim sergileriyle halkı bilinçlendirmeyi amaçladığını anlatan Çimen, "Müslümanlar kardeştir, kardeş de kardeşin acısını yüreğinde hissedendir, düşüncesiyle sergimizi açtık. Bizler, bu etkinliklerle gerçek teröristin kim olduğunu tanıtarak dua yoluyla manevi destek vererek, birtakım vakıf ve dernekler aracılıyla maddi yardım yapılmasına aracı olduğumuza inanıyoruz. Filistin ve Lübnan'a vahşice saldıran ve her türlü silahı kullanırken hiçbir vicdani sorumluluk taşımayan, bütün dünyaya rağmen tüm bombaları atan ve bu bombaları atarken, bunların altında ölecek olan çocukları ve kadınları zevkle seyreden vahşi bir İsrail ile karşı karşıyayız. Bu İsrail, 1 yaşındaki çocuğa bomba atıyor, 1 yaşındaki çocuğun başına silah sıkıyor" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2006 Cumartesi 13:02:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?