22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

İşsizlik bunalımı intihara sürükledi

Antalya'da, işsizlik nedeniyle bunalıma giren bir kişi, 10 katlı binanın terasına çıkarak intihar etmek istedi.

Bu arada intihar girişiminin bulunduğu binada tesadüfen bulunan türkücü Mahmut Tuncer, intiharı izleyen vatandaşların ilgi odağı oldu.

Antalya'da işsizlik nedeniyle bunalıma giren Fuat Arslan (32) isimli kişi, Eski Otogar Kavşağı'nda bulunan 10 katlı Doğruer-Nokta İşmerkezi'nin terasına çıkarak intihar etmek istedi. Fuat Arslan'ı gören vatandaşlar durumu polis ve itfaiyeye bildirdi.

Olay yerine gelen polis çevre güvenliğini alırken, itfaiye ekipleri şahsın atlama ihtimaline karşı güvenlik yatağını şişirdi. Bu arada terastaki demir parmaklıkların yanına oturan Fuat Aslan, polis ve yakınları tarafından ikna edilmeye çalışıldı. İşsiz kaldığıiçin bunalımda olduğunu söyleyen Arslan, kaldığı pansiyonun sahibi Ramazan Keskin'in iş sözü vermesi üzerine intihar girişiminden vazgeçti.

Polis ekipleri tarafından aşağıya indirilen genç adam, ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bu arada intihar girişiminin bulunduğu binada tesadüfen bulunan türkücü Mahmut Tuncer, intiharı izleyen vatandaşların ilgi odağı oldu. Kendisinin olayla ilgisi bulunmadığını belirten Tuncer, vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 16:15:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
birsen IP: 78.164.173.xxx Tarih : 9.10.2008 17:59:13

eee başka ne olacak birileride artık türban konusunu kapatıp işsizliğede bi el atsa bari nede olsa türbana el attılar yaa çok işimize yaradı valla hiç sormayın ALLAH RAZI OLSUN AKP İŞSİZLİK KONUSUYLA ÇOK İYİ İLGİLENDİN VALLAAAA