7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

İstanbul uçağı gecikmeli havalandı

Atlas Jet'e ait Antalya-İstanbul seferini yapan uçak, yaşanan teknik arıza ve alkollü vatandaşın çıkardığı sorunlar nedeniyle 4.5 saat gecikmeli havalandı.

17.30'da Antalya-İstanbul seferini yapan Atlas Jet'e ait yolcu uçağı, yaşanan teknik arıza nedeniyle rötar yaptı. Uçaktaki sorunun tamir edilmesi için verilen arada uçakta bulunan yolcular bekleme salonuna aktarıldı. Yetkililer tarafından uçaktaki teknik arızanın giderilememesi nedeniyle Atlas Jet'e bağlı ikinci uçak perona alındı. Yaşanan problemin giderilmesinin ardından bekleme salonunda bulunan yolcular saat 19.40'ta uçağa alınmaya başlandı.

Ancak yaşanan teknik arızanın giderilmesi için geçen sürede aşırı alkol alan bir vatandaş, uçağa binerken yaptığı dengesiz hareketler ile dikkat çekti. Uçak içerisinde de sorun çıkarmaya devam ettiği öne sürülen alkollü vatandaşa güvenlik güçleri müdahale etti. Alkollü şahıs, polisin de olay yerine gelmesiyle 2.5 saat süren mücadelenin ardından uçaktan indirildi. Alkollü yolcunun uçaktan indirilmesinin ardından uçak saat 22.00'de havalandı. Alkollü yolcu ise Havalimanı Şube Müdürlüğü'nde gözaltına

iha
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2007 Pazartesi 11:31:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?